Er du uenig med din udlejer eller lejer?

Uoverensstemmelser mellem dig og din udlejer eller lejer kan være få eller mange.
I de fleste tilfælde kræver det juridisk støtte. 

Lad os hjælpe dig.

Jeppe Ravn - Jeppe Flensborg - Niels Bjerre

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du en boligretsssag, som du ikke selv kan løse? Så kan vores erfarne advokater helt sikkert hjælpe dig.

Ja tak, jeg vil gerne have hjælp

Oplever du tvist mellem dig og din udlejer eller lejer, så kontakt os allerede i dag.

Sådan fungerer det

Boligretssager

I sager som handler om lejeforhold, hvor der f.eks. er mangler ved det lejede, opsigelse af lejeaftalen, lejens størrelse og uenigheder mellem lejer og udlejer efter ophør af lejeaftalen er der hjælp at hente.

De fleste sager bliver behandlet gennem Huslejenævnet eller Beboerklagenævnet. Såfremt du er utilfreds med afgørelsen ved Huslejenævnet eller Beboerklagenævnet, er det muligt at indbringe sagen for boligretten.

Som hovedregel er det ved begge tilfælde nødvendigt at være repræsenteret af en advokat. Ofte er de fleste dækket af deres privat- eller erhvervsforsikringer, som tilbyder gratis retshjælp (dog ofte med en mindre selvrisiko) og på den måde dækker sagsomkostningerne – også advokatudgifterne.

Det er også en forudsætning at du er repræsenteret hos en advokat, for at forsikringsselskaberne vil dække sagen. Derfor vil det typisk være næsten gratis for dig at få vores hjælp. Tøv ikke med at kontakte os og lad os guide dig videre i din boligretssag.

Erfarne advokater

Erfarne advokater

Vi har stor erfaring med behandlingen af boligretssager – den erfaring er vi sikre på vil gøre gavn ved lige netop din sag. Vi rådgiver dig sikkert igennem lovgivningen på området.

Ingen faste åbningstider

Ingen faste åbningstider

Vi er tilgængelig, når du har brug for det. Derfor har vi ingen faste åbningstider og er ikke længere end et telefonopkald eller en mail væk.

Bred forståelse

Bred forståelse

Vores viden og erfaring på området for boligretssager er bred. Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig igennem din sag fra start til slut.

Seneste nyhedsindlæg

Gode råd omkring boligretssager